22.11.2010


Istuimme eilisen keittiön pöydän ääressä. Istuimme kasvokkain, edessä kynä, ruutupaperia ja pojalta lainattu taskulaskin. Lapset olivat äitini luona ja se olikin hyvä.

Minä olen aina niin huolissani mutta vääristä asioista. Minulle tulee yllätyksiä, kassillinen karhukirjeitä ja ovisilmästä näkyy mies joka on tullut hakemaan saataviaan. Sinä olet realisti, käytännöllinen ja hyvä matematiikassa. Piirrät paperille numeroita ja merkkejä, puhut rauhallisella äänellä ja saat minut ymmärtämään että asunto on myytävä.

Pyörittelen käsiä pöydän alla mutta olen samaa mieltä. Illalla vaikka on jo hämärää otamme muutamia kuvia nettiin laitettavaksi. Tungen lasten vaatemytyt sängyn alle, suoristan tyynyt sohvassa ja rajaan Lidl:in muovikassin keittiökuvista pois. Tätä kotia tulee ikävä mutta minkäs teet.

12 kommenttia:

 1. Minulle syntyy vahva kuva tämän tarinan "minästä". Ja minussa on vähän tuota samaa. Aina vähän vääristä asioista huolissaan.

  VastaaPoista
 2. Näitä tarinoita on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 3. Herätti pahaasti mielenkiintoni. Tilaisin yhden jatko-osan, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Minäkin aloin heti ajatella, että mitä nyt? Mitä sitten tapahtuu? Ja voi ei, kun tiedän miltä tuntuu muuttaa pois kivasta kodista vaikkei haluaisi...

  VastaaPoista
 5. tanja: mutta ei ole vielä ulosottomies kolkutellut?;-)

  mizyéna: kiva, hienoa!

  Vilijonkka: ihan paras kehu tuo.

  hippityttö: istu tuoliin, sulje silmät ja saat tietää. Tanjan kovat ovat niin hyviä siksi että ne ovat "avoimia" siinä mielessä että niistä tulee paljon erilaisia asioita mieleen.
  Olen varma että ruudun toisella puolella monelle tulee täysin erilainen tarina mieleen kuin minulle nyt tuli.

  VastaaPoista
 6. Violet, no ei ulosottomieskään ihan vieras ole, mutta ei se sentään ovelle ole tullut. Mulla ei muuten missään kodissa ole ollut ovisilmää, hoksasin sen juuri.

  Hymyilyttää tuo Vilijonkan "paha mielenkiinto" :)

  hippityttö, minäkin tiedän tuon saman. Mutta koskaan ei oo ihan noin karusta syystä tarvinnut muuttaa. Mutta saattaa se silti kirpaista.

  VastaaPoista
 7. Täällähän on mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa!

  Hyvä Dubletti!

  Lempi Sveitsistä

  VastaaPoista
 8. Hei tämäkö se oli se ylläri. IHANA, kiitos!!!

  VastaaPoista
 9. Tämä alkaa aiheuttaa riippuvuutta. Pitää saada annos joka päivä.

  VastaaPoista
 10. Olen kokenut tämän tarinan .

  Yhdyn Pirkkoon.Tästä alkaa tulla riippuvaiseksi.Kiitos,mielellään kyllä!

  VastaaPoista
 11. Nämä tarinat on ihan mielettömiä. Siis hyvällä lailla. Koukuttavat. Kuviakaan en pahana pidä, päinvastoin. Ihanaa kun on dubletti!

  VastaaPoista
 12. Hyvä, Lempi! Ku tulit Dublettiin :)

  Mei, no tämähän se, vastailen täällä ihan pokkana Katin puolesta, ha ;)

  Pirkko, oikeastaan efekti on sama täällä!

  Maria, jotenkin ajattelinkin, että joku varmaan meistä on. Vaikea tilanne. Mutta kiitos ja kuten Pirkollekin mainitsin, niin riippuvuutta täälläkin :)

  Heli, Kati onkin mieletön tarinan iskijä. Tuosta vaan aina tulee kunnon juttu ja niin hienosti ihan vaan muutamalla kappaleella aina. Ja kiva, jos kuvatkaan eivät riko silmiä. Kiitän.

  VastaaPoista