26.1.2011


Seitsemän asiaa minusta:

1.Tärkeintä minun elämässä on: meidän tyttö ja poika (lapset tulee mulla ykkösenä!), mies ja että ollaan kaikki terveinä. Ja tämän vois ihan alleviivata kaiken. Yritän aina muistaa mikä on tod. tärkeää elämässä, kaiken tämän hopun keskellä.

2. Tapasin mieheni partioleirillä ensimmäisen kerran, eli aika kauan sitten. Ei se heti mitään suurta rakkautta ollut mutta siitä se alkoi. Hänen kanssa haluan vanheta käsi kädessä, toivottavasti hänkin minun! Jo ihan lasten takia en halua koskaan erota vaikka onhan se joissakin tapauksissa kai parempi niin. Aika monet joutuvat eroamaan, voi voi. Toivottavasti me ei koskaan!

3. Voisin sanoa että harrastan kirpputoreilla käymistä. Joka kerta tarttuu mukaan jotakin, ei voi mitään. Uskomatonta mitä kaikkea ihmiset sinne vievät. Minulla on sellainen haave että kaikki mitä meillä on olisi kirpputoreilta. Joku ostolakko kyllä käy välillä mielessä...kun kaikkea ei kuitenkaan voi saada.

4. Lempiväri on aina ollut vaaleansininen. Mistä lie tullut, se on ihan minua kuitenkin! Nyt kun mietin niin koti on suurinpiirtein täysin vaaleansininen. Haluaisin maalata talonkin sillä mutta, mutta..kun kaikki ei tykkää;-))

5. Syön joka päivä pullan, näin on ollut kauan. Siitä en luovu vaikka muuten olen alkanut katsoon hiilareita. Mutta juuri luin yhdestä lehdestä että jokaiselle päivälle pitäisi keksiä joku ilonaihe. Tää on se mun!

6. Rakastan vauvojen tuoksua ja niiden pieniä söpöisiä varpaita yli kaiken. Ei meidän perhe kyllä varmaan enää tästä kasva. Oli aika raskas se vauva-aika, molempien kanssa. Mutta onneksi sitä saa muiden nyyttejä sylitellä;-) Sanonkin siskoille aina että mulle vaan hoitoon vauvat ja meette vaikka elokuviin. Parisuhdetta pitää hoitaa!

7. Ja vähän "loppukevennystä": Parasta musiikkia ikinä on vanha Hurriganes! Mies ei voi sietää mutta kuuntelen kuulokkeilla. Kun Remu karjuu Get on, Baby niin kyllä jalka vipattaa tällä mammalla;-)

En osaa oikein haastaa ketään, pelkään että jää sanomatta joku kiva blogi. Mutta vastatkaa vaan kaikki jos vähänkin siltä tuntuu!

(PS. Tämä kirjoitus vastasi tähän haasteeseen.)

14 kommenttia:

 1. Perusasiat kohallans ;-))) (Ihan pakko tehdä tuo)

  Tää on hauska, kerro jotain lisää, miltä hän näyttää, mitä tykkää tehdä...

  VastaaPoista
 2. Merja: kiitos. Ja yllättävän vaikea kirjoittaa. Oli vaikea ajatella koko ajan: tämä et ole sinä. Voi nyt kirjoittaa toisena.

  himalainen; juu, ;-)))))), paljon noita. Mä en jotenkin halua kertoa hänestä enempää kuin mitä hän "itse" kertoi...kertokaa te muut!

  VastaaPoista
 3. Hiano tuli! Olen tavannut tämän henkilön, useammankin!:D

  VastaaPoista
 4. :))
  Hulvaton! Minulle hän on Riikka, joka viihtyy työssään hammaslääkäriklinikan vastaanotossa. Tällä hetkellä hän on vielä hoitovapaalla kotona 2,5-vuotiaan nuorimmaisensa kanssa. Peruspirteä ja iloinen tyyppi, joka tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Riikka pitää rauhallisemmasta maalaiselämästä, ja siksi hän asuukin perheineen Satakunnassa.
  * Tarinaa lukiessani nämä kaikki asiat vain hyökyivät päähäni. Minulle hän on juuri tuo mukava Riikka, jollekin toiselle varmasti aivan toisenlainen hahmo.
  Pariisin Margarita

  VastaaPoista
 5. Nään sieluni silmin tän tyypin!

  Lempi Sveitsistä

  VastaaPoista
 6. Vähän tylsä tyyppi, täytyy myöntää. Vaaleansininen koti, ei eroaisi vaikka järkikin niin sanoisi... Toisaalta paljon yhtäläisyyksiä minunkin elämääni: haluaisi maalata talonsa lempivärillään, tapasi miehensä partioleirillä, sisustaisi koko kodin kirpparilöydöillä. Taidan siis itsekin olla hieman tylsä.

  Vähän ylipainoinen, hiukset harittavat, nauru herkässä. Sellaisia sekä hän että minä.

  VastaaPoista
 7. apua. mina tunnen taman ihmisen. osasit kuvailla ihan nappiin. nauran aaneen. kiitos kati!
  pia sporesta

  VastaaPoista
 8. ;) Vain huutomerkkimeri puuttui!!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. pikkujutut: kiitos!

  Katja: minäkin olen, tai oikeastaan osia hänestä siellä täällä.

  Margarita: ihan hyvin hÄn voisi olla tuollainen.TAi toisenlainenkin koska kuten sanot toisille tulee toisenlaista mieleen. Mielikuvien syntyminen on minusta mielenkiintoista.

  Lempi: sitten onnistuin.

  Vilijonkka: kun olen lukenut eri ihmisten 7-juttua minusta -kirjoituksia olen lähes poikkeuksetta löytänyt vähintään yhden asian joka voisi olla minunkin elämääni tai minunkin mielipiteeni. Ja kuitenkin olen (kÄsittääkseni) lukenut hyvinkin erilaisten ihmisten "paljastuksia".
  Tässä yritin ennen kaikkea kirjoittaa tyylillä jolla en normaalisti kirjoita. Ihan pienet sävyt muuttavat yllättävästi asioiden sisältöäkin.

  aurinko: taisi tulla tehtyä "yleismies Jantunen" sitten!

  Susadim: niin taisi puuttua (!!!!!!!!)

  VastaaPoista
 10. Mainio! Minä olen tämä lähes pelottavan paljon... ja sitten en kuitenkaan ihan kokonaan, onneksi ;) ja hihi.

  Kyllä hänenkin täytyy olla vähän tämmönen homssuinen: tukka aina joko sähköinen tai länä ja vaatteet vähän mitä sattuu. Ei meikkaa koska se on vaivalloista eikä laita tukkaa koska laittaa kuitenkin pipon.

  VastaaPoista
 11. Mulla natsaa kohta nro 1, sen jälkeen ei oikein mikään. Partioleiriltä tuli hommattua aikoinaan yks jos toinenkin poikakaveri, mutta mettään meni. Aviomieheni sen sijaan inhosi aikoinaan partiota... (Mutta se ei ollut valintaperuste) : )

  Tämä kirjoitus oli mitä mainioin. Ihmettelen monesti miksi ihmiset jaksaa tehdä itsestään näitä juttuja, ajattelen ettei niitä kukaan halua lukea (ventovieraista ihmisistä). Kuitenkin luen niitä itsekin. Sirä on utelias, vaikka yrittää muuta esittää.

  Tuon talon haluaisin kesämökiksi. Ei sattuisi olemaan Oikotiellä?

  VastaaPoista
 12. Hurriganes on Jees:DD
  Kiitos taas kerran.Tästä .

  VastaaPoista